Adwokat Paweł Tołoczko

RODO

Strona główna » RODO

Administratorem Twoich danych jest Kancelaria Radcy Prawnego Paweł Tołoczko z siedzibą w Olsztynie przy ul. Mazurskiej 12/3, 10-520 Olsztyn. W sprawach związanych z przetwarzaniem i ochroną danych osobowych wyznaczony został punkt kontaktowy w postaci adresu e-mail: biuro@kancelaria-toloczko.pl. Kontakt we wskazanych sprawach możliwy jest także w postaci tradycyjnej korespondencji na adres administratora z dopiskiem: „Ochrona Danych Osobowych” oraz osobiście.

Podane przez Ciebie dane osobowe będą przetwarzane w następujących celach:

  1. wykonania umowy/usługi – przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy/usług, aż do czasu zakończenia umowy lub świadczenia usługi,
  2. marketingu bezpośredniego – do czasu zakończenia umowy lub złożenia sprzeciwu,finansowo-księgowych – przetwarzanie jest niezbędne do wykonania przepisów prawa podatkowego.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: biuro@kancelaria-toloczko.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest w pełni dobrowolne. Niepodanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością pełnego wykonania zobowiązań, przyjętych przez Kancelaria Radcy Prawnego Paweł Tołoczko z siedzibą w Olsztynie w ramach zawieranych z Tobą umów.

Maszy pytania?
Odpowiemy tak szybko jak jest to możliwe

Potrzebujesz profesjonalnej porady prawnej

Bez wychodzenia z domu. Porady on-line

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów, Kancelaria oferuje udzielanie porad prawnych on-line. W celu otrzymania porady prawnej drogą elektroniczną, należy wypełnić krótki formularz, opisać Państwa problem lub nurtujące pytanie, wskazać swoje imię, nazwisko, adres e-mail oraz numer telefonu do kontaktu.

Dowiedz się więcej

Kancelaria Radcy Prawnego

Paweł Tołoczko

ul. Mazurska 12/3
10-512 Olsztyn
Tel: 511 844 511
E-mail: biuro@kancelaria-toloczko.pl

Wyjście
Przewiń na górę